Van der lugt

Sales Coaching

Over Mij

Als jongetje van 7 ben ik verhuisd van de ruige havenstad Rotterdam naar het bourgondische Maastricht. Ik kwam daar in een klas met kinderen die vooral met een Maastrichts dialect spraken; in tegenstelling tot mij. Ik moest mezelf dus heel snel aanpassen aan de nieuwe situatie en leerde dat de kinderen mij wat gunden als ik oprecht geïnteresseerd in hen was. Toen is het fundament van mijn verkoopvaardigheden ontstaan, waar ik vandaag de dag nog plezier van heb.

Het verkopen is een spannende maar onzekere aangelegenheid. De meeste tijd van je sales carrière stap je regelmatig uit je comfortzone. Je leert constant van elke deal en past deze kennis toe in volgende deals. De psychologische dynamiek van de mens ontvouwt zich langzaam in elk gesprek dat je voert. Jouw manier van verkopen wordt uiteindelijk onderdeel van jouw authentieke salesgedrag. De praktische kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn 30 jarige sales carrière deel ik graag met jou, zodat jij ook kunt verkopen van een gedegen (sales)basis.

 Rond mijn 50ste kwam ik in een moeilijke financiële situatie terecht die mijn leven definitief veranderde. Ik leerde de  kracht van geven waarderen en vond meer voldoening in het helpen van anderen. De energie en warmte die ik voelde toen ik een maand in Nepal huizen bouwde na een zware aardbeving, was het duwtje in de rug dat ik nodig had. De waardering van de Nepalese bevolking was niet in geld uit te drukken. Al snel daarna ben ik een coachopleiding gaan volgen en zet nu deze kennis, gecombineerd met mijn saleservaring, in om ambitieuze bedrijven succesvol te maken in hun verkoop. Wanneer zij slagen in de verkoop, is dat de kroon op mijn werk als coach.   

Het is fijn om een ervaren iemand naast je te hebben als coach bij (lastige) verkoopsituaties. Ik wijs je de juiste richting, geef je een stukje zelfverzekerdheid waardoor zaken anders gaat aanpakken en salessucces op je pad komt. 

 

Mijn Ervaring

gecertificeerd coach
  • Aantal jaren een eigen Startup
  • Corporate sales in ICT sector
  • Nationaal en Internationaal Direct en Indirect sales
  • ICR gecertificeerd coach
  • Gecertificeerd Mental coach

 

 

“Jeroen has been coach and mentor to our sales team at Bittiq. In his role he strongly contributed to professionalising our sales process and driving results. Jeroen is an all-round sales coach, from high-level funnel management to finding concrete new angles to move individual prospects forward. I would describe Jeroen as hands-on, proactive and very pleasant to work with. Definitely recommended for coaching and/or mentoring role in your B2B sales team.”

 

Hidde Koning – CEO & Co-founder Bittiq

 

KvK nummer: 78406099   BTW ID: NL003332412B86    IBAN: NL08KNAB0403832683